aanmelden
Battery-Powered W-DMX IP65 PAR Light
Merknieuws 14-07-2017
Cameo gooit de ZENIT-serie op de markt! Een vrij complete serie die bestaat uit verschillende producten en accessoires. Binnen de ZENIT serie vinden we onder meer allround spots terug, accu-spots, zoo ...meer »»
Compact, compleet en prachtig usb-audio-interface
Merknieuws 28-06-2017
Het heeft even geduurd, maar nu ligt de Arturia AudioFuse usb-audio-interface overal in de winkel, een combinatie van een tweekanaals preamp, een audio-interface en een monitor controller in één com ...meer »»
Met productnieuws van Akai, Antelope Audio, Roland, PreSonus, ADAM Audio, RME en meer
Merknieuws 23-01-2017
De NAMM Show in Anaheim, Los Angeles, richt zich als vanouds vooral op alles wat met muziekinstrumenten te maken heeft. De afdeling pro audio en licht is veel en veel kleiner dan die op afdeling Proli ...meer »»
Merknieuws 18-01-2017
LIGHT GEAR Robe SpiiderRecent lanceerde Robe een nieuwe moving head. Meer bepaald een led wash. En niet zo maar eentje, want het zou de krachtigste in zijn klasse moeten zijn. Een wel zeer innovatie ...meer »»
Pionier in de PA-wereld
Merknieuws 07-11-2016
Zoals Fender een legendarische naam is voor gitaristen, is JBL dat voor iedereen die iets met geluidstechniek te maken heeft. Zonder JBL had de ontwikkeling van PA-systemen en luidsprekers er heel and ...meer »»
Gunstige studiomonitoren
Merknieuws 06-10-2016
Met de XR624 en de grotere XR824 brengt Mackie wederom relatief goedkope studiomonitoren uit. Bovendien zien ze er superstrak uit! ...meer »»
Oktober en november in Nederland en België
Merknieuws 30-09-2016
Ableton doet in oktober en november een uitgebreide workshoptour waarin je leert muziek maken met Ableton Live & Push. Productspecialisten van Ableton geven korte, muziekgerichte workshops, waarbij je ...meer »»
Ableton demonstreert de nieuwste - gratis - update tijdens workshoptour en op ADE
Merknieuws 29-09-2016
In oktober zal Ableton na de grote update 9.5, een fine-tuning update presenteren: Live 9.7. ...meer »»