aanmelden
Drums & Percussion 29-04-2014
ACOUSTIC DRUMS Mapex is bij ons niet zo heel bekend, hoewel deze fabrikant z'n sporen reeds heeft verdiend in de drumwereld. Bewijs daarvan zijn de talrijke endorsers, zoals Chris Adler of Russ M ...meer »»
Drums & Percussion 27-03-2014
ACOUSTIC DRUMS Dat Ludwig altijd bekend geweest is om zijn sound en afwerkingskwaliteit, bewijzen de talloze (top)drummers die vandaag nog steeds op oude Ludwigsets en - snaredrums spelen. Minder ...meer »»
Drums & Percussion 26-02-2014
ELECTRONIC PRACTICE PAD  Stagg is misschien niet meteen het eerste merk waar je aan denkt als je op zoek bent naar het “ultieme” instrument. Hun uitgebreid en zeer budgetvriendel ...meer »»
Drums & Percussion 29-01-2014
DIGITAL HAND PERCUSSION  Als we het vandaag de dag hebben over digitale drums, dan is Roland dé naam die altijd als eerste wordt vermeld. Reeds 30 jaar lang is dit merk é&eacut ...meer »»
Drums & Percussion 30-12-2013
DRUMS SET  Natal is reeds enkele jaren bezig met een volledige drumlijn uit te bouwen, onder het alziend oog van gitaarversterkerfabrikant Marshall. Opvallend hierbij is dat er werd gestart ...meer »»
Drums & Percussion 29-11-2013
DRUMS SET Deze Amerikaanse drumfabrikant is de laatste jaren aan een stevige opmars bezig, vooral door een slimme opdeling tussen goedkopere Chinese sets en duurdere reeksen die nog steeds in Ame ...meer »»
Drums & Percussion 30-10-2013
CYMBALS  Paiste is één van de grootste spelers op de cimbalenmarkt en hoewel ze al ongeveer honderd jaar cimbalen maken, hebben ze toch de reputatie van een redelijk jong bedri ...meer »»
Drums & Percussion 07-10-2013
DJEMBE, TIMBAU, TUBANO   AlgemeenNaast het professionele muziekcircuit kennen we bij ons ook een boeiend verenigingsleven. De set trommels van Remo die we vandaag bespreken, zijn op die mark ...meer »»