aanmelden
Keyboard Instruments 05-04-2003
Yamaha kondigt de nieuwste telg van zijn S-klasse aan als zijnde "just what you need, nothing you dont". Al het lekkers uit de MOTIF workstations verpakt in een zeer draagbare 88 toetsen ver ...meer »»
Keyboard Instruments 05-03-2003
It's a bird, it's a planeĀ…NO!!!! It's the Yamaha Tyros. Zoals ik al zei in een vorige editie van "Meet Music", ben ik zelf geen frequent gebruiker van "Home" of "Entertainer" keyboards. Daarom stel i ...meer »»
Keyboard Instruments 02-02-2003
Waar is de tijd dat eenmansorkesten gewapend met accordeon op de borst, trompet aan de lippen en een basdrum op de rug (verbonden met een touwtje aan de voet) onze feesten en kermissen opluisterden. V ...meer »»
Keyboard Instruments 12-01-2003
Op het podium kom je ze niet zo vaak meer tegen, de legendarische electromechanische keyboards zoals daar zijn: de Hammond B-3, Rhodes, Wurlitzer, Hohner Clavinet D6, Yamaha CP 80... Waarschijnlijk is ...meer »»
Keyboard Instruments 24-12-2002
Begin dit jaar bracht Korg het nieuwste lid van zijn "Triton-familie" op de markt: de Triton Le. Deze afgeslankte versie van de reeds bestaande Triton modellen is echter niet te onderschatte ...meer »»
Keyboard Instruments 08-12-2001
De pRP7 van GEM is, als je afgaat op het prijskaartje, eigenlijk een instapmodel... maar voor de rest hoort deze piano helemaal niet in deze categorie thuis, als je begrijpt wat ik bedoel! ALGEME ...meer »»
Keyboard Instruments 25-07-2001
Op de verpakking staat te lezen "64 voice synthesizer", maar ook "digital keyboard". Roland kon geen duidelijkere samenvatting van de situatie geven: de gebruiksvriendelijkheid van een keyboard, maar ...meer »»
Keyboard Instruments 00-00-0000
digital piano Het binnenhalen van potentiële nieuwe pianisten is voor pianomerken nooit een vanzelfsprekende opdracht geweest. Een goede piano kost namelijk geld, voor sommige mensen te veel ...meer »»