aanmelden
Keyboard Instruments 29-01-2014
STAGE PIANO Telkens Yamaha met iets naar buiten komt, denk je onvermijdelijk “nog één?!”. Het merk is onmiskenbaar een pionier op vlak van stagepiano’s. Ook heeft ...meer »»
Keyboard Instruments 30-12-2013
ANALOG SYNTHESIZER  Voor velen is Arturia nog steeds de Franse softwarefabrikant die furore maakte met prachtige emulaties van oude klassiekers als Sequential Circuit’s Prophet 5, Rola ...meer »»
Keyboard Instruments 30-12-2013
ANALOG SYNTHESIZER Voor velen is Arturia nog steeds de Franse softwarefabrikant die furore maakte met prachtige emulaties van oude klassiekers als Sequential Circuit’s Prophet 5, Roland&rsq ...meer »»
Keyboard Instruments 29-11-2013
STAGE PIANO Het aanbod van de zogenaamde stage- piano’s is vandaag de dag ongelooflijk aan het boomen. Ieder zichzelf respecterend pianomerk is al sinds een tijdje mee op de kar gesprongen ...meer »»
Keyboard Instruments 30-10-2013
ANALOGUE SYNTHESIZER MODULES   Korg staat al jaren mee aan de wereldtop als fabrikant van elektronische muziekinstrumenten. Met producten als de MS-20, Mono- Poly, M1, Triton, MicroKorg ...meer »»
Keyboard Instruments 07-10-2013
SILENT PIANO MODULE & GRAND PIANO APPARATUS  In deze editie zal je geen piano of keyboard review aantreffen! We gaan het ditmaal hebben over enkele zaken die weliswaar te maken hebben me ...meer »»
Keyboard Instruments 04-09-2013
DIGITAL PIANO Vandaag hebben we in primeur de nieuwe Kawai CS7 klaarstaan om te onderwerpen aan een zorgvuldige test. Op vlak van huispiano’s heeft Kawai zowel op akoestisch als digitaal vl ...meer »»
Keyboard Instruments 29-07-2013
ARANGER KEYBOARD  Korg heeft alweer een nieuwtje, of zeg maar update, op de markt gebracht in de gekende Pa-reeks. De nieuwe Pa900 is volledig verbeterd en versterkt ten opzichte van z&rsquo ...meer »»