aanmelden
Keyboard Instruments 06-07-2013
DIGITAL PIANO   Het wordt een vast ritueel wanneer er weer eens een review van een nieuwe Kawai piano voor de deur staat. Schoenen aan en richting een van de vestigingen van Piano&rsquo ...meer »»
Keyboard Instruments 04-06-2013
VIRTUAL ANALOG MODELING SYNTHESIZER Nog voor de NAMM Show goed en wel begonnen was, gonsde het van de geruchten over de lancering van een nieuwe synth van Korg. Eentje met een wel heel bijzondere ...meer »»
Keyboard Instruments 08-05-2013
ALESISAlesis heeft al een tijdje de Vortex in zijn gamma, maar daar hebben ze nu toch een update van uitgebracht. We verwelkomen de Alesis Vortex Wireless. Dit is dus een draadloze ‘keytar&rsquo ...meer »»
Keyboard Instruments 06-04-2013
MONOPHONIC ANALOG SYNTHESIZER  Korg is een merk dat zich al decennia lang keer op keer bewijst en overtreft. Het is bijzonder innovatief op ontwikkelingsvlak en tegelijkertijd blijft het zij ...meer »»
Keyboard Instruments 05-03-2013
Keyboard Instruments   AKAI PROFESSIONALVoor iedere producer die op zoek is naar een controller die inspeelt op alle noden, heeft Akai de MAX25 uitgebracht. Dit is een uitgebreide USB/MIDI/C ...meer »»
Keyboard Instruments 18-01-2013
SYNTHESIZER  Om wat meer achtergrondinformatie te krijgen over het Jupiterverhaal van Roland, verwijzen we jullie graag naar de review van de Jupiter-80 van een paar edities geleden. Nog ste ...meer »»
Keyboard Instruments 29-12-2012
DIGITAL PIANO  Deze keer werd mij gevraagd om de allernieuwste digitale Concert Artist piano te testen van Kawai, namelijk de CA95. De Concert Artist is de topreeks van hun digitale huiskame ...meer »»
Keyboard Instruments 29-11-2012
USB KEYBOARD CONTROLLER Het is al een tijdje duidelijk dat de iPad steeds belangrijker en nuttiger aan het worden is binnen de muziekwereld. Zowel op als naast het podium zie je ze opduiken, telk ...meer »»