aanmelden
Recording & Producing 23-12-2014
STUDIO HEADPHONES KRK kennen we van zijn monitors die we in heel wat (home) studio’s over de hele wereld terugvinden. Minder gekend is dat dit Amerikaanse bedrijf ook hoofdtelefoons in de c ...meer »»
Recording & Producing 27-11-2014
STUDIO MONITOR  Het is niet de eerste keer dat we studiomonitors van Focal testen. De producten van deze Franse fabrikant zijn goed gekend en vallen in de smaak binnen het opnamewereldje, zo ...meer »»
Recording & Producing 27-11-2014
HEADPHONE AMPLIFIER & POWER SUPPLY/CONDITIONER In onze “recording & producing” rubriek is Nowsonic nog een onbekend merk. Ik krijg net de eerste twee toestellen binnen om te t ...meer »»
Recording & Producing 30-10-2014
AUDIO/MIDI INTERFACE  Tascam stuurde me met de US-4x4 zopas een nieuwe interface. Ze komt net uit en ik ben erg blij dat ik ze mag ontdekken. Een 4x4 komt deze winter waarschijnlijk goed van ...meer »»
Recording & Producing 30-10-2014
HANDHELD AUDIO RECORDER Als je ons magazine regelmatig leest, heb je ongeveer een jaar geleden de test van de Zoom H6 gezien. En zonder twijfel heb je dan een paar jaar geleden ook ons artikel ov ...meer »»
Recording & Producing 01-10-2014
AUDIO CONVERTER We hebben USB, FireWire, USB2 en 3 zien komen, nu is Thunderbolt de nieuwe hype, vooral bij Apple. Het voordeel zit in het debiet, daar gaan we het straks over hebben. Zoom loopt ...meer »»
Recording & Producing 01-10-2014
CONDENSER MICROPHONE  In de home studio is de microfoonkeuze van cruciaal belang. Je beschikt inderdaad zelden over tientallen micro’s zoals in professionele studio’s. De keuze is daa ...meer »»
Recording & Producing 27-08-2014
MULTITRACK RECORDER Wie is er oud genoeg om zich een analoge 16-sporenrecorder te herinneren? Of misschien herinneren de iets jongeren onder ons zich wel de beroemde digitale 8-sporenrecorder die ...meer »»