aanmelden
Recording & Producing 27-08-2014
MIC PREAMP & AUDIO INTERFACE Tascam draait al lang mee in het opnamewereldje, zowel bij de professionals als bij de amateurs. Herinner je je nog de Portastudio, die het tijdperk van de multit ...meer »»
Recording & Producing 25-07-2014
AUDIO INTERFACE FOR IPAD Diegenen die een iPad hebben, steek je vinger omhoog! Het is namelijk voor hen dat de Focusrite geluidskaart, die ik net ontvangen heb, bedoeld is. Deze interface kan zel ...meer »»
Recording & Producing 25-07-2014
CONDENSER MICROPHONES & MOUNTING DEVICE Opnemen in mono is best leuk, maar sinds de uitvinding van stereo heeft de opnamewereld een enorme stap voorwaarts gezet... Maar wie stereo zegt, zegt ...meer »»
Recording & Producing 27-06-2014
KEYBOARD CONTROLLER Keith McMillen Instruments (KMI) staat bekend om zijn innovatieve instrumenten: van MIDI controllers tot keyboards en stepsequencers, tot een innovatieve boog voor strijkers. ...meer »»
Recording & Producing 27-06-2014
DESKTOP SPEAKERS We kennen monitors, stereospeakers,… en hier krijg ik met de XD3 een paar desktopspeakers toegestuurd - luidsprekers voor op mijn bureau dus. Cerwin-Vega! is een merk dat ...meer »»
Recording & Producing 27-05-2014
AD/DA INTERFACE & MONITORING SYSTEM Misschien kent u Audient wel? Dit Britse merk uit Hampshire bestaat sinds 1997 en sprong er al snel uit door grote analoge consoles te bouwen in een tijd w ...meer »»
Recording & Producing 27-05-2014
CONDENSER MICROPHONES Ongeveer een jaar geleden testte ik de uitstekende CV4, waarvan de klank me echt beviel. Voor het geval je deze review nog eens wil lezen, hij staat nog steeds op onze websi ...meer »»
Recording & Producing 30-04-2014
VIDEO / AUDIO RECORDER Zoom heeft ons al gedurende verschillende jaren verwend met (al dan niet draagbare) recorders in verschillende versies, die zelfs de meest veeleisenden onder ons tevreden h ...meer »»