aanmelden
Recording & Producing 29-04-2014
MUSIC PRODUCTION SOFTWARE Eerst een beetje achtergrond: Cakewalk is belangrijk voor mij, want het is met deze software dat ik mijn eerste plaat maakte in 2004, exact tien jaar geleden dus. Audios ...meer »»
Recording & Producing 31-03-2014
LIVE RECORDER Muzikanten weten dit maar al te goed: je eigen concert opnemen is altijd een hele karwei, maar het kan toch zeer bevredigend zijn. Meestal moet je je tevreden stellen met een stereo ...meer »»
Recording & Producing 26-02-2014
STEREO MICROPHONE FOR IPHONE, IPAD & IPOD Ik krijg iets vreemds toegestuurd dat het label “Zoom” draagt. Het is wit en doet onmiskenbaar denken aan de wereld van Apple. En dat is ...meer »»
Recording & Producing 29-01-2014
REFERENCE STUDIO HEADPHONES Als je “focal” hoort wanneer je geen fotograaf bent, dan denk je meteen aan het Franse merk dat uitstekende monitors en hifiluidsprekers ontwerpt en bouwt. ...meer »»
Recording & Producing 29-01-2014
STEREO MASTER RECORDER/ADDA CONVERTER Na het uitpakken, ben ik meteen aangenaam verrast door het ontwerp van de DA-3000. Natuurlijk is Tascam geen groentje in het ontwerpen van recorders, ze doen ...meer »»
Recording & Producing 30-12-2013
HANDHELD RECORDER Digitale recorders zijn de laatste jaren gemeengoed geworden. En toch, als we een hedendaags model vergelijken met één van pakweg een jaar of drie geleden, dan zie ...meer »»
Recording & Producing 30-12-2013
HANDHELD RECORDER De naam van het toestel spreekt voor zicht: deze interface is niet bedoeld voor een pc. Van de andere kant, als je een grote fan bent van Apple, dan geraakt u makkelijk in de ba ...meer »»
Recording & Producing 29-11-2013
AUDIO RECORDER Voor de beeldfanaten heeft de komst van digitale camera’s een ware revolutie betekend. Denk maar eens terug aan de tijd dat je filmpjes moest vervangen en doordraaien, ze lat ...meer »»