aanmelden
Portable PA
Live Sound & PA 16-10-2017
We hebben de ‘gewone’ Eon One reeds aan de tand gevoeld. Laten we eens uitzoeken wat voor moois de PRO versie ons kan bieden… ...meer »»
powered speakers & sub
Live Sound & PA 13-10-2017
Cerwin Vega is een Amerikaans merk met een rijke ervaring in het ontwikkelen van live sound producten. We komen de merknaam in de lage landen niet zo gek veel tegen, en eigenlijk is dat best een beetj ...meer »»
Microphone
Live Sound & PA 19-01-2017
AKG als merk voorstellen, zou een wel zeer overbodige actie zijn. Wie nog nooit een AKG microfoon uit het professionele gamma in handen heeft gehad, zag in het verleden ongetwijfeld wel al eens een ho ...meer »»
digital mixer
Live Sound & PA 19-01-2017
QSC associëren we van oudsher met versterkers. Intussen zijn ook de professionele speakerlijnen van het merk bijzonder populair geworden. Om het doelpubliek vanuit andere hoeken te bespelen, stortte ...meer »»
Line Array
Live Sound & PA 02-12-2016
Highlite introduceerde onlangs het Odin Audiosystems line array systeem ‘by DAP’. Het modulair line-array systeem bestaat uit een actieve topkast T-8A en een actieve subwoofer S-18A. ...meer »»
usb-mixer en audio-interface
Live Sound & PA 17-08-2016
Soundcraft heeft de Signature mixer-serie uitgebreid met twee nieuwe modellen. Met de Signature MTK-serie haal je een mixer met ingebouwde multitrack-interface in huis. ...meer »»
vocal microphone
Live Sound & PA 17-08-2016
Een vocal mic die de ragfijne hoogweergave van een condensatormicrofoon verenigt met het krachtige doorzettingsvermogen van de betere dynamische microfoon. Dat pretendeert AKG met hun D7. We leggen ‘ ...meer »»
Dynamic Microphone
Live Sound & PA 01-08-2016
Praktisch elke muzikant kent de Shure SM58. Het is, samen met broertje SM57, de meest verkochte microfoon ter wereld. Je ziet hem in oefenruimtes, op podia en in studio’s, en de SM58 mag terecht ‘ee ...meer »»