aanmelden
Live Sound & PA 01-10-2014
ACTIVE SPEAKER CABINET  Vorig jaar had ik de eer een dubbeltest van Peavey uit te voeren. Ik mocht toen kennis maken met de PVX 12, een passieve speaker uit de PVX reeks, aangestuurd door een IPR ...meer »»
Live Sound & PA 01-10-2014
ANALOG MIXER  Reeds ‘van oudsher’ kennen we Yamaha als fabrikant van o.a. mengtafels met een bijzonder hoge prijs-kwaliteitverhouding. Yamaha maakt interessante analoge tafels, en hun ...meer »»
Live Sound & PA 27-08-2014
PORTABLE SPEAKER CABINET Is het jullie ook al opgevallen? De tijd dat er voor het kleine werk werd uitgepakt met uitgebreide en moeilijk te hanteren PA- en DJ-installaties raakt stilaan pass&eacu ...meer »»
Live Sound & PA 27-08-2014
SPEAKER & SUBWOOFER DAP is voor ons intussen meer dan een vertrouwde naam geworden; een vriend aan huis. In de lage landen is het merk dan ook enorm populair. Hoe dat komt? Heel eenvoudig&hel ...meer »»
Live Sound & PA 25-07-2014
LIVE MIXERS Een tijdje geleden mochten we van de importeur van DAP enkele mengpaneeltjes uit de vernieuwde GIG-serie ontvangen voor een test. Een paar weken geleden legden we reeds de Mini-GIG op ...meer »»
Live Sound & PA 25-07-2014
MONITOR CABINET  Enkele maanden geleden stelde Dynacord de AXM 12A voor. Ik zie hem als een opvolger van de legendarische AM12 monitor. Maar de AXM is zo veel meer… Een concept dat re ...meer »»
Live Sound & PA 25-07-2014
MONITOR CABINET Enkele maanden geleden stelde Dynacord de AXM 12A voor. Ik zie hem als een opvolger van de legendarische AM12 monitor. Maar de AXM is zo veel meer… Een concept dat reeds va ...meer »»
Live Sound & PA 27-06-2014
Stagg is naar mijn mening vooral gekend in muzikantenmilieus. Als je je job of hobby binnen de sector een beetje serieus neemt, heb je vast en zeker wel eens een Stagg product in handen gehad. Ik denk ...meer »»