aanmelden
Live Sound & PA 27-06-2014
Stagg is naar mijn mening vooral gekend in muzikantenmilieus. Als je je job of hobby binnen de sector een beetje serieus neemt, heb je vast en zeker wel eens een Stagg product in handen gehad. Ik denk ...meer »»
Live Sound & PA 27-06-2014
WIRELESS LAN ROUTER Een router? Dat hebben veel mensen wel ergens in huis, zonder dat ze daar eigenlijk ooit nog eens bij nadenken, tenzij er iets mee foutloopt. Die dingen kosten in de media-sup ...meer »»
Live Sound & PA 27-06-2014
LIVE MIXER In het verleden mochten we reeds heel wat materiaal van DAP-Audio testen, en er staat nog een hele hoop op ons te wachten. DAP doet het niet slecht in de lage landen. De bruikbaarheid ...meer »»
Live Sound & PA 28-05-2014
POWER AMPLIFIER Enige tijd geleden mocht ik een DAP Palladium versterker op de rooster leggen. Op zich was dat misschien niet zo speciaal, aangezien een lineaire versterker zonder al te veel hoog ...meer »»
Live Sound & PA 30-04-2014
TWO-WAY SPEAKER SYSTEM Master Audio: één van die klinkende namen die onze industrie rijk is. Een merk dat al jaren meedraait en zich ondertussen ook ten volle heeft bewezen. Altijd ...meer »»
Live Sound & PA 31-03-2014
LINE SOURCE COLUMN SYSTEM Vandaag zijn we de trotse eigenaar geworden van een compleet systeem van Coda Audio! Nu ja, eigenaar… Jammer genoeg wordt de set binnenkort terug opgehaald door d ...meer »»
Live Sound & PA 31-03-2014
ACTIVE SPEAKER CABINETS Hoeveel luidsprekermerken zouden er bestaan? Heb je dat ooit al eens in vraag gesteld? Ontelbaar veel, dat is het meest eenvoudige antwoord. Sommige merken doen je huilen, ...meer »»
Live Sound & PA 28-02-2014
AMPLIFIER Wat zie ik daar? Een versterker met ingebouwde processor in het JB Systems gamma? Het werd tijd! (knipoog) JB biedt al jaren een bijzonder uitgebreid pallet aan klank- en lichtmateriaal ...meer »»