aanmelden
DJ Gear & VJ 30-03-2012
DMX Driven Laser   Onlangs kreeg ik van Beglec enkele MIDI controllers ter test. Omdat twee ervan goed te vatten zijn in een vergelijkende test en eentje ietwat anders is dan de andere, ...meer »»
DJ Gear & VJ 02-03-2012
 AKAI De MPC Studio Slimline controller en de MPC-Fly voor iPad zijn hier de in het oog springende nieuwigheden. De MPC Studio is slechts zo groot als een laptop, heeft een uitstekende software d ...meer »»
DJ Gear & VJ 09-01-2012
portable recorder Handrecorders zijn ín. Zo goed als elk merk heeft er één of meerdere. Ze zijn praktisch, licht, makkelijk te gebruiken en de geluidskwaliteit is meer dan be ...meer »»
DJ Gear & VJ 09-01-2012
Stereo micROPHONE Je weet het wel: opnemen in stereo geeft een mooier resultaat, maar het is dikwijls ingewikkelder. Idealiter gebruik je twee identieke microfoons die perfect opgesteld zijn. Ver ...meer »»
DJ Gear & VJ 08-01-2012
water effect Na het Hypnotic effect van ADJ in de december editie, is het nu de beurt aan de DMX-versie van het H2O-effect. Op het eerste zicht lijkt er niet veel veranderd. Laten we de proef op ...meer »»
DJ Gear & VJ 08-01-2012
sound level limiter + controller Gewoonlijk word ik in de testruimte begroet door een nieuw luidsprekermodel. Steevast is dan een van de standaardtesten: hoe luid gaat de set? Heel relevant voor ...meer »»
DJ Gear & VJ 08-01-2012
active speakers dBTechnologies is ondertussen een vriend aan huis geworden. Een niet onlogisch gevolg van de populariteit van het merk. Want zeg nu zelf, de naambekendheid van de ondertussen gere ...meer »»
DJ Gear & VJ 08-01-2012
MIDI-controller Hier heb ik al heel wat over gelezen en gehoord en nu staat eindelijk de Pioneer DDJ-Ergo-V, kortweg Ergo, in mijn woonkamer. Hij past mooi in het strakke decor, ik zal hem dus ma ...meer »»