aanmelden
Light Gear 27-06-2014
LED EFFECT De pakjes kwamen met vijf. Als ik door de schoorsteen had moeten kruipen, had ik me als de kerstman gevoeld. Maar, het is niet het juiste seizoen om de kerstboom aan te steken. Dus moe ...meer »»
Light Gear 28-05-2014
LED-, STROBE & LASER EFFECT De toestellen van JB Systems vinden we zowat overal in het uitgaansleven, en dat zowel met geluid als met licht. Deze keer krijgen we een drie-in-eentoestel. De In ...meer »»
Light Gear 30-04-2014
BACKGROUND ARTICLE We leven in een tijd waarin mediakunst alomtegenwoordig is, in de vorm van audio, video of in dit geval in licht, waarover ik je een woordje zal vertellen. Of het nu gaat om de ...meer »»
Light Gear 31-03-2014
EFFECT FOGGER Chauvet is een fabrikant waar ik al wel van heb gehoord, maar het is de eerste keer dat ik er een product van in handen krijg. Ik ben dus een kijkje gaan nemen op hun stand op de Mu ...meer »»
Light Gear 26-02-2014
BATTERY OPERATED LED SPOT  Niets dan mooie herinneringen, mijn eerste stappen met een lichteffect waren met een model van Showtec. Terwijl de prijs van deze effecten destijds ongelooflijk ho ...meer »»
Light Gear 29-01-2014
FLAT SPOTLIGHT Het aanbod van Staggproducten is erg uitgebreid, denk bijvoorbeeld alleen al aan hun LED-projectoren. Ze zijn niet enkel erg zuinig, maar ook intelligent ontworpen, waardoor ze in ...meer »»
Light Gear 30-12-2013
MOVING HEADS  Stagg is een vrij onbekend merk in het wereldje van stage en discoverlichting. Ik wist niet dat hun catalogus zo veelomvattend was. Violen, gitaren, slagwerk, blazers, maar ook ...meer »»
Light Gear 30-10-2013
LED PROJECTOR Onlangs hadden we al eens enkele COB LED producten van Briteq ter beschikking en nu hebben we er nog eentje bijgekregen, de Powerpixel4-RGB. Zowel bruikbaar op zichzelf als met meer ...meer »»