aanmelden
Bass 04-05-2002
EBS heeft, ondanks zijn nog jonge geschiedenis, reeds een stevige reputatie verworven met het uitbrengen van degelijke versterkers (voorversterkers & heads), luidsprekers, combo's en effectpedalen ...meer »»
Drums & Percussion 26-03-2002
V-Drums, een revelatie op het gebied van elektronische drums heeft een nieuw vlaggenschip, V-session genaamd. Er is een lange weg afgelegd sinds, een paar decennia terug, Simmons op de proppen kwam me ...meer »»
Bass 21-03-2002
Zo'n twee jaar geleden stond er in Meet Music, nummer 136 om precies te zijn, een artikel annex test over verschillende Kritz gitaarmodellen. Kritz, een bouwer uit West-Vlaanderen (BelgiĆ«), bleek nog ...meer »»
Guitar 15-03-2002
Enkele jaren geleden kwam Trace Elliot als eerste met een versterker op de markt specifiek gericht op akoestische gitaren. Al snel hadden andere merken door dat dit type versterker een gat in de markt ...meer »»
Guitar 03-01-2002
Sinds het einde van de jaren '40 bouwt Fender (naast Marshall) de meest gekende versterkers ter wereld. Vooral de Twin reverb is een van de meest gebruikte versterkers en deze staat bovendien bekend a ...meer »»
Bass 28-12-2001
Als uittester van nieuwe instrumenten heb je zo je verlanglijstje... Je kan dan contact opnemen met de verdeler of je kan gewoon het lot laten meespelen. Eerder toevallig was ik overlaatst op een avon ...meer »»
Drums & Percussion 10-12-2001
Nieuw voor invoerder JICmusic die onder meer Gretschgitaren, mondharmonica's, piano's en blaasinstrumenten verdeelt, zijn de Peace "instapmodel"- drumstellen. Laat er geen twijfel over bestaan, het ga ...meer »»
Keyboard Instruments 08-12-2001
De pRP7 van GEM is, als je afgaat op het prijskaartje, eigenlijk een instapmodel... maar voor de rest hoort deze piano helemaal niet in deze categorie thuis, als je begrijpt wat ik bedoel! ALGEME ...meer »»