aanmelden
de ultieme distortion?
Merknieuws 31-08-2022
Na delay is distortion vermoedelijk het effect dat je het vaakst als plugin (en hardware) tegenkomt. Valt er dan nog wel iets aan toe te voegn? Arturia denkt van wel. ...meer »»
Kleinmembraan modeling microfoon
Merknieuws 02-08-2022
Edge Note is een modeling condensatormicrofoon die de klank van 13 klassieke microfoons levert en dat alles voor een zeer lage prijs. ...meer »»
Betaalbare schoonheid
Merknieuws 28-06-2022
Bij de naam Palmer denk je snel aan di-boxes, splitters, monitorcontrollers of andere handige kleine kastjes, maar het Duitse merk presenteert met de Studiomon 5 zijn eerste studiomonitor. Ook relatie ...meer »»
Makkelijk op statief te bevestigen maar ook geschikt als vloermonitor
Merknieuws 24-05-2022
Uitgerust met een 4-kanaalsmixer, met per kanaal equalizing en reverb instelbaar, werkt op batterijen, die 5,5 uur mee gaan (hot swap dus totaal 11 uur) en 60 watt vermogen; dat is de Move 8 speaker v ...meer »»
Koptelefoon op stand
Merknieuws 03-05-2022
Alsof er nog niet genoeg keuze was brengt Neumann nu hun tweede hoofdtelefoon op de markt. Het is een open model met een gedistingeerd uiterlijk in de hogere prijsklasse ...meer »»
Gratis update van Studio One
Merknieuws 13-01-2022
Studio One vuurt zijn updates in hoog tempo op de gebruiker af. Versie 5.5 zit weer vol nuttige nieuwe opties voor mastering, sequencing en performing. ...meer »»
Modulaire Windows laptop
Merknieuws 05-01-2022
Een laptop is vaak lastig aan te passen aan je wensen of te repareren; bij een Mac is het onmogelijk, bij Windows laptops vaak erg ingewikkeld. De Framework is echter gebouwd om flexibel te zijn. ...meer »»
multiband noisegate plugin
Merknieuws 03-01-2022
Een noisegate gebruiken we niet vaak meer. Bij 'in the box' producties is ruis zelden een probleem en er zijn middelen als automatisering om geruis kwijt te raken. Noise Bleach is dankzij allerlei uni ...meer »»